Волинянин повернувся з-за кордону боронити Україну і загинув
Волинь

Волинянин повернувся з-за кордону боронити Україну і загинув

9 травня 2022, 09:42
0
-1
Сподобалось?
-1

Вчора у селі Грибовиця відбувся похорон загиблого на війні з Росією місцевого мешканця Богдана Білоконя. Це колишній офіцер міліції, котрий пішов боронити Україну солдатом.

«Коли почалася війна, Богдан перебував закордоном. У перший день, 24 лютого, він повернувся на Батьківщину та вступив у лави Збройних сил України. Був щирою та порядною людиною, завжди готовий прийти на допомогу кожному, вів здоровий спосіб життя та займався спортом. Не лишився осторонь і тоді, коли потрібно було захищати нашу Україну від ворога. Останній бій Богдана був дуже важкий, але він відважно і з гордістю виконав свій громадянський обов’язок перед країною», – розповідає колега та побратим загиблого Олександр Волохатий.

Богдан Білоконь служив в МВС з 2005 по 2015 рік у Нововолинському міськвідділі на різних посадах. У 2009 році виборов призове місце у конкурсі «кращий за професією» серед працівників відділу кримінальної міліції у справах дітей.

Загинув Богдан Білоконь 3 травня у Харківській області у результаті ворожого обстрілу. Йому було 40 років, у чоловіка залишилися батьки та брат.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися