Депутат Луцької міської ради заявив, що його намагалися викрасти
Волинь

Депутат Луцької міської ради заявив, що його намагалися викрасти

11 травня 2022, 09:42
1
0
Сподобалось?
0

Депутат Луцької міської ради від фракції «Свідомі» та керівник інформагентства Конкурент Тарас Шкітер заявив про спробу його викрасти людьми, які представилися працівниками ДБР.

Про це обранець громади написав на своїй сторінці у «Фейсбуку».

«Зі мною зустрілися двоє людей, які представилися працівниками Державне бюро розслідувань. Один з них назвався співробітником ТУ ДБР у Львові, підполковником Кушніром Олегом Сергійовичем. Він повідомив, що на мене, нібито, є донос, і вони хочуть перевірити чи він відповідає дійсності. Він запропонував відразу сісти у їхнє авто та негайно поїхати у Львів, щоб пройти поліграф», - написав Шкітер.

За словами депутата, йому не надали ніяких документів чи підстав для таких дій, не дозволили сфотографувати посвідчення, й він відмовився їхати з невідомими. Посадити його у машину їм так і не вдалося.

«Я живу і працюю в Луцьку, ні від кого не переховуюся і не збираюся цього робити, а тому буду діяти виключно у правовий спосіб. В свою чергу, мій адвокат направив адвокатський запит в центральний офіс ДБР. Вважаю, що всі державні органи мають діяти виключно в законний спосіб, а не чинити неправомірний тиск на громадян», - зазначив Тарас Шкітер.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • лучаник
    лучаник

    піар кому він потрібен хіба що гроші має великі

    11 травня 2022, 12:13
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися