На Волині влада і військові дбають про дітей
Волинь

На Волині влада і військові дбають про дітей

22 травня 2022, 12:32
0
1
Сподобалось?
1

У Ковелі відбувся ініційований Волинською обласною радою та підтриманий одним із батальйонів територіальної оборони області благодійний турнір з волейболу серед дівчат «Дитинство, обпалене війною». Його метою стала підтримка дітей, що постраждали від російської агресії на території України.

У змаганнях взяли участь команди дівчат ОДЮСШ (Луцьк), ДЮСШ імені Олексія Зінкевича (Володимир), Камінь-Каширська ДЮСШ, КДЮСШ імені Євгена Кондратовича (Ковель).

Головними гостями стали сорок діток – маленька частинка від тих тисяч хлопчиків і дівчаток, які вимушено покинули свої домівки і рятуються від лихоліття війни, від вогню та розрухи. Всі вони живуть надією якнайшвидше повернутись додому, заснути у своїй кімнаті, побавитися улюбленими іграшками.

Діти, які разом зі своїми сім’ями знайшли притулок на гостинній волинській землі, отримали у подарунок від тероборонівців новенькі спортивні рюкзаки, а також солодощі від меценатів.          

На спортивне свято прибули голова Волинської обласної військової адміністрації Юрій Погуляйко, голова Волинської обласної ради Григорій Недопад, народний депутат України Вячеслав Рубльов, голова Ковельської районної військової адміністрації Ольга Черен, міський голова Ковеля Ігор Чайка, голова Ковельської районної ради Вячеслав Шворак, перший віце-президент Федерації волейболу Волині – заступник командира одного з батальйонів Волинської бригади ТрО полковник Олександр Радчук, депутати обласної, міської та районної  рад, благодійники, меценати та волонтери.

Турнір відкрив голова обласної ради, голова відділення Національного олімпійського комітету Волині Григорій Недопад.

Команди грали з «вогником», дуже азартно і досить майстерно. Дівчата продемонстрували динамічну і яскраву гру. Волейболісток на трибунах підтримували юні вболівальники. У фіналі зійшлися спортсменки з Луцька і Каменя-Каширського. Волейболістки підбадьорювали себе гаслом: «Вперед! До кінця! До останнього м’яча!». Врешті-решт перемогла команда дівчат з обласного центру. Тренер – Іванна Ковальчук. На другому місці – волейболістки з Каменя-Каширського. Бронзові призери – юні ковельчанки.

Переможниці турніру – лучанки і по дві найкращі спортсменки з кожної команди також отримали у нагороду рюкзаки від наших захисників. Крім цього, військовослужбовці передали на потреби діток, які постраждали від війни, добровільно зібрані кошти – 20 тисяч гривень.

Всі учасники благодійної акції подякували організаторам і вірять в нашу перемогу та спортивне майбутнє України.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися