У Луцьку майже вдвічі подорожчає проїзд у громадському транспорті
Волинь

У Луцьку майже вдвічі подорожчає проїзд у громадському транспорті

30 травня 2022, 18:34
1
0
Сподобалось?
0

Через значний ріст цін на пальне може подорожчати вартість проїзду в громадському транспорті Луцька.

Про це у коментарі «Волинським Новинам» повідомив директор департаменту економічної політики Луцької міськради Борис Смаль.
Він пояснив, що у звичайних умовах затвердження тарифу на проїзд у громадському транспорті – регуляторна процедура, яка займає більше місяця. Проте у зв’язку з різким стрибком угору цін на пальне у перевізників немає стільки часу.

«Зараз ми з’ясовуємо у регуляторній службі, як зробити так, що не зупинився транспорт в місті. Державна регуляторна служба обіцяє за кілька днів видати рекомендації, як можна буде ухвалити тарифи на перевезення на період воєнного стану», – зазначив чиновник.
З його слів, наразі точних розрахунків ще немає, адже перевізники поки що збирають документи. Однак уже відомий діапазон, в межах якого буде затверджена вартість проїзду. Говорять про вартість у межах 12–15 гривень для маршруток і 8–10 гривень для електротранспорту.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Микола
    Микола

    Треба випускати більше тролейбусів, а не піднімати вартість проїзду у них, та зробити маршрути, щоб можливо було проїхати з одного кінця міста в інший, а не платит по декілька разів...

    30 травня 2022, 19:13
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися