Одинадцятикласники луцької школи потратили на військових кошти зібрані на випускний
Волинь

Одинадцятикласники луцької школи потратили на військових кошти зібрані на випускний

1 червня 2022, 11:23
0
1
Сподобалось?
1

Замість святкування випускного вечора учні Луцької школи № 13 зібрали і витратили гроші на генератор для військових 14 окремої механізованої бригади, які нині перебувають на передовій, – розповіла Суспільному класна керівниця випускників Людмила Мельничук.

На допомогу військовим діти витратили 16 тисяч, які збирали, щоб відсвяткувати прощання зі шкільним життям. Генератор вже передали представнику бригади.

У класі навчалися 19 учнів. Ідею відмовитися від свята заради військових підтримали усі, – розповів одинадцятикласник Роман Годовицький.

Учениця класу Надія Бутеєць каже: відсутність свята її не турбує. «Не шкода, ми зробили дійсно щось хороше і я буду згадувати про це і пам’ятати, що я доклала руку до перемоги і допомогла зробити якийсь дзвінок і це для мене набагато важливіше, ніж зачіска чи сукня», – зазначила випускниця.

Як розповіла Суспільному речниця волинської бригади, подарунок дітей – вже на передовій. «Генератор використовується, бо у районі ведення бойових дій досить сутужно зі світлом. Його практично немає і цей генератор дає нам можливість виконувати завдання за призначенням – знищувати ворога і звільняти Україну», – зазначила Надія Замрига.

Зі слів класної керівниці школярів Людмила Мельничук, щоб у дітей лишилася пам’ять про навчання, на гроші, які залишилися після придбання генератора, вирішили усім придбати патріотичні футболки.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися