Двоє рекетирів під виглядом військових викрали луцького бізнесмена
Волинь

Двоє рекетирів під виглядом військових викрали луцького бізнесмена

17 червня 2022, 15:54
0
1
Сподобалось?
1

Двоє чоловіків під виглядом добровольців територіальної оборони з Києва вимагали у мешканця Луцька неіснуючий борг. Потерпілий звернувся до Волинського управління Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції.

Виявилось, що до злочину причетні 30-річний чоловік та його 49-річний спільник – у минулому військовослужбовець Нацгвардії.

Коли лучанин відмовився платити, вимагачі почали погрожувати вбивством. Після відібрали у підприємця 25000 гривень і військову амуніцію, призначену для бійців на фронті. Через деякий час, на вимогу зловмисників, підприємець передав їм ще одну суму «відкупних» – більше 5000 доларів США. Однак і на цьому рекетири не зупинилися.

Вчора зранку вони силою посадили чоловіка в автомобіль та намагалися вивезти до Києва. На виїзді з Луцька у напрямку Рівного зловмисників затримали, а бранця звільнили. Спецоперацію провели оперативники внутрішньої безпеки НПУ спільно зі слідчими волинської поліції, за фізичної підтримки бійців спецпідрозділу КОРД. У злодюг вилучили гроші, мисливський карабін, автомат Калашникова, пістолет Макарова та набої різного калібру.

За скоєне змовники можуть провести за гратами до 12-ти років.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися