Скандального рівненсько-волинського поліцейського виправдали у справі про п’яне водіння
Волинь

Скандального рівненсько-волинського поліцейського виправдали у справі про п’яне водіння

27 червня 2022, 10:29
0
-1
Сподобалось?
-1

Нещодавно Першотравневий районний суд міста Чернівці завершив розгляд справи щодо одного з керівників департаменту стратегічних розслідувань МВС в Одеській області полковника В’ячеслава Єфтенія. Його обвинувачували у п’яному водінні.

В’ячеслав Єфтеній неодноразово потрапляв у скандали, але слід відзначити, вони жодного разу не закінчувалися судовим розглядом. На Волині він «не дуже вдало» закінчив службу на посаді заступника начальника УБОЗу – його звинувачували у кришуванні цигаркової контрабанди. Це не завадило йому через трошки очолити Управління боротьби з економічними злочинами на Рівненщині. На початку цього року В’ячеслава Єфтенія у Чернівцях патрульні зупинили за підозрою у п’яному водінні, котрий їздив зустрічною смугою. Не зважаючи на те, що відбувався запис натільними камерами патрульних, він намагався з ними домовитися й визнавав, що сів за кермо напідпитку й відмовився пройти дослідження на вміст алкоголю у крові. Єфтеній просив проявити поліцейську солідарність й відпустити його, до даючи як аргумент «а ти знаєш, як я відпускав, і люди не сидять».

Суддя О. Б. Войтун, який розглядав справу, заявив про відсутність складу правопорушення. «Аналізуючи події, які відображені на відеозаписах, суддя зауважує, що дійти до категоричного висновку, що ОСОБА_1 (Єфтеній) перебуває із явними ознаками алкогольного сп`яніння не має підстав, оскільки ОСОБА_1 чітко розуміє та виконує вимоги поліцейського, відповідає на запитання. Порушень координації рухів та порушення мови також судом не встановлено», – сказано в рішенні суду.

Натомість у документі вказали на те, що нібито патрульні нечітко сформулювали суть правопорушення, а відеозапис, наданий працівниками поліції, нібито не є безперервним та відображає події в хаотичному порядку. Ще раз перегляньте відео й зробіть висновок самі.


Цікаво, що під час інциденту у Чернівцях В’ячеслав Єфтеній перебував за кермом не задекларованого елітного позашляховика Mercedes G 63 AMG 2020, вартість якого складає близько 200 тисяч євро. Одягнутий наш герой був у брендовий спортивний костюм Gucci за майже 3400 доларів.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися