Через «Устилуг» в Україну хотіли ввезти злитки золота, дрон і бритви
Волинь

Через «Устилуг» в Україну хотіли ввезти злитки золота, дрон і бритви

5 липня 2022, 16:14
1
0
Сподобалось?
0

Чотири злитки прямокутної форми та одна монета позначені написом Au 999,9 загальною вагою понад 120 грамів виявили у вантажі гігієнічних засобів та електроніки, який їхав з Лондона до київського імпортера. Крім незгаданого у товаросупровідних документах золота, у цій же вантажівці також намагались приховано ввезти дрон вартістю 46 тисяч гривень, окуляри віртуальної реальності та бритви для гоління.

Усе "зайве" вилучено у ході повного митного огляду транспортного засобу. Складено протокол про порушення митних правил. Вартість золота становить майже 205 тисяч гривень, вартість усіх предметів контрабанди - майже 270 тисяч гривень. Ще стільки ж може становити штраф за правопорущшення. Матеріали справи митниця скерує до суду.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Василь
    Василь

    100г золота це десь 5 тис долярів - смішні гроші. а дрон полюбому йшов на лінію зіткнення. Але хіба в нас митарі не гработа підла, щоб взяли й не обкрадали подорохуючих... ту віллу, яку при яникові кожен митник звів він боїться шо навіть не обкосить, якщо не крастиме, не грабуватиме подорожніх, голосно гукаючи "КОНТРАБАНДАААА!!" ганьба цим грабіжникам, за те що вони грабіжники іх чекає нищівний вогонь народної відплати. ще й курва дрона не дали довезти до позицій... зашибісь "помічнички" у війні

    6 липня 2022, 10:46
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися