За смертельне ДТП у Луцьку винуватець отримав умовне покарання
Волинь

За смертельне ДТП у Луцьку винуватець отримав умовне покарання

11 липня 2022, 08:59
0
0
Сподобалось?
0

ДТП сталася 14 листопада 2021 року на вулиці Дубнівській у Луцьку. Біля будинку №55 водій «Opel Astra» не зупинився перед неврегульованим пішохідним переходом, в той час, як по ньому дорогу перетинала жінка. В результаті ДТП потерпіла отримала травми. Її госпіталізували до лікарні, де вона пізніше померла.

Як пише «Конкурент», з посиланням на вирок Луцького міськрайонного суду, водій визнав свою вину, щиро розкаявся та просив суворо не карати. А також частково відшкодував заподіяну шкоду.

Про водія відомо, що він у 2019 році перебував на стаціонарному лікуванні у КП «Волинський медичний центр терапії залежності» з діагнозом «Психічні і поведінкові розлади внаслідок вживання алкоголю. Синдром залежності». Також раніше притягався до адміністративної відповідальності за порушення Правил дорожнього руху.

Дослідивши всі обставини справи, суд визнав чоловіка винним та призначив йому покарання у вигляді трьох років позбавлення волі умовно з іспитовим строком три роки.

Окрім цього, водій сплатить потерпілій стороні майже 11 тисяч гривень матеріальної та 100 тисяч гривень моральної шкоди. Також змушений буде відшкодувати майже 9 тисяч гривень витрат на лікування, які поніс лікувальний заклад, де перебувала потерпіла.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися