Волинські лісівники виготовляють мед зі смаками диких ягід
Волинь

Волинські лісівники виготовляють мед зі смаками диких ягід

11 липня 2022, 14:44
0
0
Сподобалось?
0

Волинські лісівники, базуючись на галузевих традиціях, почали виготовляти мед з новими смаками.

Про це повідомляє ДП «Ківерцівське лісове господарство».

Завдяки волинським лісівникам традиційний лісовий мед став вишуканим десертом.

У крем-меду, зі слів лісівників, є важлива та переконлива перевага: якщо затверділий мед після розігріву втрачає більшість корисних якостей, то медовий мус зберігає склад та структуру у будь-яких умовах. Окрім того, крем-мед не потрібно розтоплювати, мус не слоїться, не кристалізується та не «просажується» і гарно маститься по скибочці хліба.

Сублімація лісових ягід чи трав є високоефективним методом зневоднення попередньо заморожених продуктів. Сама технологія сублімованої сушки відома у міжнародному масштабі. В Україні технологію вакуумної сублімаційної сушки для потреб харчової промисловості можна вважати інновацією. Сублімаційна сушка не нищить клітинну структуру продукту, зберігає усі корисні властивості, смак, колір та навіть форму.

Лісівники пропонують лісові ласощі на будь-який смак:

крем-мед,

крем-мед з лимоном та імбиром,

крем-мед з горіхами,

крем-мед з малиною,

крем-мед з чорницею,

крем-мед з чорною смородиною,

крем-мед з м’ятою,

крем-мед з м’ятою та лимоном,

крем-мед з корицею,

крем-мед з журавлиною,

крем-мед з ожиною,

крем-мед з обліпихою,

крем-мед з сосновими шишками.

Ласощі з волинських лісів доступні для продажу у мережі фірмових крамниць «Лісовичок» та у ятках рекреаційних пунктів. Або ж замовити лісовий мед чи інші дари лісу можна через інтернет-магазин: https://lisovychok.org/


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися