Волонтеркам з Волині, які роблять сухі борщі для бійців, необхідна допомога
Волинь

Волонтеркам з Волині, які роблять сухі борщі для бійців, необхідна допомога

20 липня 2022, 12:19
0
1
Сподобалось?
1

Іваничівським волонтеркам, які виготовляють для бійців сухі борщі та супи, потрібна допомога. Необхідні овочі, зелень, спеції і м’ясо, кошти на покупку інгредієнтів та «робочі руки», які б долучилися до заготівлі продуктів і пакування супів, повідомляє БУГ//.


Волонтери майже 5 місяців день в день, з ранку й до ночі заготовляють і передають українським військовим сухі борщові й супові заправки. За цей час активістки відправили нав передову близько 12 тисяч порцій сухих борщів та супів.


Однак в активісток вичерпуються ресурси, зокрема овочі, а фінанси закінчуються. Адже повсякчас потрібно купувати м’ясо, спеції, горох, вермішель, пакети для вакуумування та все інше.

Долучитись до хорошої справи і допомогти волонтеркам, які відклавши усі свої справи, допомагають бійцям, закликала депутатка Іваничівської селищної ради Катерина Бонюк. Вона звернулась до людей і вкотре нагадала про місцевих трудівниць та їхню регулярну і вкрай необхідну для бійців роботу.

Катерина повідомила, що волонтерки вже нагодували десятки тисяч українських захисників. Борщі та супи з Іванич мають попит по всій лінії фронту. Гаряча домашня страва не лише наситить солдата, а й нагадує йому про домівку, де його люблять і з нетерпінням чекають.

Тож, хто може допомогти овочами, зеленню чи м’ясом –телефонуйте 096 727 33 53. Частину інгредієнтів, зокрема м’ясо, сіль, спеції, макарони, потрібно купити. Це немалі кошти. Підтримати фінансово можна за реквізитами:

Картка: 5457 0822 7031 0522 – Олександра Шептор

Окрім сухих борщів і супів, дівчата регулярно передають на передову випічку, різні смаколики, вітамінні чаї та інше. Волонтерки працюють щодня, відкладаючи на потім свої особисті справи. Їм потрібні робочі руки. Маєте змогу долучитися до процесу – зголошуйтеся. Бо тільки разом – ми сила!


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися