У Луцьку переселенці можуть безоплатно отримати продукти та ліки для дітей
Волинь

У Луцьку переселенці можуть безоплатно отримати продукти та ліки для дітей

22 липня 2022, 16:26
0
1
Сподобалось?
1

Гуманітарну допомогу для догляду за немовлятами і дітьми можна отримати у відділеннях Луцької міської дитячої поліклініки на вулиці Чорновола, 1, а також на проспекті Волі, 3а.
Про це повідомила очільниця медичного закладу Оксана Лєщинська у фейсбуці.
Із початку повномасштабного вторгнення РФ, на базі поліклініки організували центри забезпечення дітей вимушених переселенців. Ініціативу вдалося реалізувати за сприяння Луцької міської ради, а також завдячуючи благодійникам і всім причетним до організації гуманітарної підтримки.

Батьки, які втікали від війни і прибували до Луцька практично без нічого, були приємно вражені підтримкою, яку отримали у закладі. Адже для малят надали всі необхідні речі першої необхідності, серед яких – засоби гігієни, харчування, ліки, побутові речі тощо. Важливо, що вдалося забезпечити необхідним навіть важко хворих діток, а також і тих, які потребують спеціалізованого харчування чи засобів для пересування.

Нині пункти гуманітарної допомоги продовжують працювати, а отримати допомогу можна за скеруванням від сімейного лікаря чи педіатра. У поліклініці зауважують, що ведуть чітку і прозору звітність щодо обсягів прийнятої і виданої допомоги, а весь процес обліковується і контролюється

Звернутися за отриманням гуманітарної допомоги можна у відділення Луцької міської дитячої поліклініки за адресами: вул. Чорновола, 1 і пр. Волі, 3а. Години роботи – із 8:00 до 20:00. У вихідні за отриманням гуманітарної допомоги можна звернутися до чергового лікаря.

Також у Луцькій міській дитячій поліклініці надають медичну допомогу всім діткам, які приїхали із «гарячих точок». За необхідності забезпечують постійним доглядом і паліативною допомогою у важких випадках.



Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися