Міноборони РФ поширило фейк про волинську бригаду тероборони
Волинь

Міноборони РФ поширило фейк про волинську бригаду тероборони

22 липня 2022, 17:40
0
0
Сподобалось?
0

Вчора під час традиційного брифінгу міністерства оборони РФ було поширено фейк про 100 Волинську бригаду територіальної оборони. Слід відзначити, що брифінги МО РФ про «спецоперацію» в Україні насичені «побєдобєсієм». І щоденні нісенітниці про знищені сотні «Байрактарів» та тисячі українських військових тут є звичною справою Проголошує їх не хто небудь, а цілий генерал-лейтенант Ігор Конашенков – речник МО РФ.

На вчорашньому брифінгу, які транслюють усі провладні канали Конашенков розповів про знищення майже тисячі українських військових двома ракетними ударами 16 і 17 липня. Аби підкреслити правдивість, російський генерал-лейтенант розповів, мовляв такі вдалі дії російських військових нагнали паніки на військовослужбовців ЗСУ і ті масово відмовилися їхати на Донбас. Виокремив Ігор Конашенков 100 бригаду територіальної оборони, яка, нібито, у повному складі відмовилася брати участь у бойових діях. «Командування ЗСУ бригада роззброєна, найактивніші заколотники арештовані, прийнято рішення про переформування військового з’єднання», – відрапортував Ігор Конашенков.

З чергової «перемоги» російської армії у 100 Волинській бригаді тероборони лише посміялися. Її підрозділи продовжують виконувати завдання на визначених ділянках оборони. «Арештовані і розформовані» волинські бійці записали відео з приводу фейкового повідомлення міноборони РФ.



Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися