Експерименти, злива голів і фотосесія: як у Луцьку зірки футболу збирали гроші на ЗСУ
Волинь

Експерименти, злива голів і фотосесія: як у Луцьку зірки футболу збирали гроші на ЗСУ

27 липня 2022, 22:52
0
0
Сподобалось?
0

У Луцьку на стадіоні «Авангард» відбувся благодійний футбольний матч між командою гіпермаркету «Там Там» та зірками футбольного клубу «Волинь». Організували класну подію самі тамтамівці з нагоди дня торгівлі спільно з Волонтерським центром гуманітарної допомоги «Ангар». Мета заходу – зібрати мільйон гривень для ЗСУ.

В обох командах було чимало колишніх відомих волинських та українських футболістів. За зірок зіграли Василь Сачко, Артем Федецький, Олег Герасимюк, Віталій Неділько, Тарас Михалик, Вололимир Мозолюк, Олег Федюков, В’ячеслав Шевчук, Дмитро Трефіловський та інші. За «Там Там» виступали як працівники компанії на чолі з її керівником Віктором Кульбачинським, так колишні футболісти Сергій Чабан, Ярослав Комзюк, Тарас Кабанов, Володимир Гапон. Але поділ на команди був умовним. Адже наприкінці матчу, Василь Сачко і Вячеслав Шевчук встигли пограти і за тамтамівців, котрі практично весь другий тайм мали на полі 13 футболістів замість 11. Глядачі ще й стали свідками цікавих експериментів у команді професійних футболістів. У воротах Віталія Неділька, який пішов грати в атаку, замінив півзахисник Олег Герасимюк. І якщо Недількові забити не пощастило, то Олег Герасимюк здивував усіх. Його сейви викликала масу оплесків з трибун. Судячи з дій Олега, він цілком міг би зробити й кар’єру хорошого голкіпера.

Основний час матчу завершився з рахунком 9:9. А ось у післяматчевих пенальті, яку також відстояв Герасимюк, кращими виявилися професіонали.

Під час матчу відбувався збір грошей у спеціальні скриньки, також у перерві між таймами відбувалися аукціону з продажу м’ячів із автографами футболістів та футболок зірок волинського футболу. Задонатити також можна було на рахунки у Монобанку або Приватбанку.

Завершився матч фото сесією, де кожен міг сфотографуватися зі своїм кумиром. 

Хто не встиг - донатьте тут. Щоб грати не виставкові матчі, а звичні.

Номер картки Монобанк

5375 4112 0202 9661

Приватбанк

4149 6293 1709 2898

IBAN UA903052990000026207662581086

Призначення платежу:

Благодійна допомога для ЗСУ


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися