На Волині сплатили 13,3 мільйона гривень екологічного податку
Волинь

На Волині сплатили 13,3 мільйона гривень екологічного податку

2 серпня 2022, 12:07
0
0
Сподобалось?
0

Упродовж першого півріччя 2022 року волинські господарюючі суб’єкти сплатили понад 13,3 мільйона гривень екологічного податку.

Про це Бізнес.Район повідомили у Секторі інформаційної взаємодії

Із загальної суми надходжень екологічного податку в області понад 9,9 мільйона гривень спрямовано до загального фонду, понад 3.3 мільйона гривень – надходження спецфонду.

Оскільки Волинь належить до регіонів, у яких не ведуться активні бойові дії, у Головному управлінні ДПС у Волинській області просять платників дотримуватися вимог закону і своєчасно перераховувати податки до бюджету.

Ефективна протидія військовій агресії рф вимагає належного фінансового забезпечення, як і вирішення поточних питань соціального- економічного характеру. Тому податківці звертають увагу платників податків Волині на важливості неухильного дотримання вимог податкового законодавства.

Нагадуємо, що господарюючі суб’єкти, діяльність яких чинить шкоду довкіллю, зобов’язані зареєструватися платниками екологічного податку.

Зокрема, реєстрацію платником екологічного податку повинні мати всі суб’єкти господарювання, які здійснюють викиди забруднюючих речовин у повітря, скиди у водні об’єкти та розміщують відходи у спеціально відведених місцях.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися