Волинянин з травматом вдерся у чужу оселю і зламав носа господарю
Волинь

Волинянин з травматом вдерся у чужу оселю і зламав носа господарю

5 серпня 2022, 11:56
0
0
Сподобалось?
0

На Волині судили хулігана чоловіка, який напав на чужий будинок, нібито заступаючись за знайомого. Вирок щодо нього днями ухвалив Турійський районний суд, пише «Конкурент».

Зловмисник під надуманим приводом вирішив розпочати конфлікт із потерпілим, який проходив повз нього до свого будинку. Аби уникнути неприємностей, чоловік  намагався зачинитися у себе вдома. Однак, обвинувачений почав виламувати двері будинку.

Окрім того, він дістав пневматичний пістолет. Штовхаючи двері, які потерпілий стримував з протилежної сторони, нападник вистрілив з пістолета і влучив у груди господарю будинку. Це допомогло нападнику вдертися до будинку. Там зловмисник приставив пістолет до голови потерпілого, наказав закласти руки за голову і стати на коліна. Після цього хуліган вдарив господаря ногою по обличчю, зламавши тому носа.

У суді зловмисник визнав свою вину, щиро розкаявся та пояснив, що так хотів налякати потерпілого, з’ясовуючи стосунки між ним, та його знайомим.

Потерпілий також додав, що нападник погрожував йому вбивством. Однак, вони з обвинуваченим примирилися, адже той щиро попросив вибачення. Тож потерпілий просив суворо не карати свого кривдника.

Суд визнав волинянина винним та призначив йому покарання у вигляді позбавлення волі на строк 5 років умовно з іспитовим строком 3 роки.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися