«Гастролерки» з Волині обікрали хату на Прикарпатті (ФОТО)
Волинь

«Гастролерки» з Волині обікрали хату на Прикарпатті (ФОТО)

9 серпня 2022, 11:06
0
0
Сподобалось?
0

У поліцію звернулася 63-річна мешканка Калуського району Івано-Франківської області. Жінка повідомила, що її оселю обікрали. На місці злочину поліцейські з’ясували, що до будинку, в якому був лежачий пенсіонер, зайшли невідомі жінки. В розмові із чоловіком зловмисниці дізнались, що на території господарства більше нікого немає. Чим вони і скористались. З оселі правопорушниці викрали гроші - 8 тисяч доларів, 20 тисяч злотих, золоті вироби та банківську карту, а опісля втекли на автомобілі.

Про це повідомляє поліція Івано-Франківської області.

Вже за лічені години оперативники управління карного розшуку обласної поліції спільно з калуськими співробітниками поліції затримали правопорушниць у Львівській області. Йдеться про трьох мешканок Волинської області: 1966, 1964 та 1984 років народження. Двоє з них уже раніше судимі за аналогічні злочини.

Під час огляду автомобіля та затриманих поліцейські вилучили частину викрадених грошей та золоті вироби.

Слідчі повідомили затриманим про підозру за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України – крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану. А суд уже обрав їм запобіжні заходи – тримання під вартою.

Станом на сьогодні, незалежно від розміру вчиненої крадіжки, міра покарання обирається найсуворіша, оскільки прирівнюється до скоєння тяжкого злочину.

Оперативники перевіряють затриманих на причетність до вчинення інших кримінальних правопорушень та можливих їх спільників.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися