Лучанку, яка виправдовувала агресію Росії, хочуть помістити на примусове лікування
Волинь

Лучанку, яка виправдовувала агресію Росії, хочуть помістити на примусове лікування

9 серпня 2022, 20:22
0
1
Сподобалось?
1

Сьогодні у Луцькому міськрайонному суді відбулося підготовче засідання до розгляду справи лучанки Ірини Сосніної, котра наприкінці лютого та на початку березня дуже активно у соцмережах виправдовувала агресію Росії проти України та вихваляла Путіна. При цьому, сама жінка на той момент втекла до Польщі.

Нещодавно під час оперативної комбінації українські правоохоронці затримали Ірину Сосніну на кордоні з Польщею. Під час досудового розслідування жінці призначили судово-психіатричну експертизу, яка визнала її неосудною. Тож Ірині Сосніній змінили запобіжний захід із нічного домашнього арешту, на утримання у лікувальному закладі. Наразі вона там і перебуває й участь у судовому засіданні брала за посередництвом відеозв’язку.

Сторона обвинувачення клопоче у суді про призначення Ірині Сосніній курсу примусового лікування у спеціальній психіатричній установі. Адже і на момент скоєння своїх правопорушень, і на даний момент вона перебуває у стані психічного розладу. До слова, раніше вона уже неодноразово проходила лікування у відповідних лікувальних закладах.

Справу по суті розглядатимуть 17 серпня.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися