Волонтерку з Луцька звинуватили в продажі бронежилетів
Волинь

Волонтерку з Луцька звинуватили в продажі бронежилетів

19 серпня 2022, 13:57
0
0
Сподобалось?
0

Волонтерці з Луцька Ользі Косован вручили підозру в незаконному продажі гуманітарної допомоги. Як вважає слідство, наприкінці липня жінка продала 44 бронежилети, пластини до яких були завезені в Україну як гуманітарна допомога. Всього за продаж вона начебто отримала 530 тисяч гривень. Натомість сама волонтерка звинувачення категорично заперечує, а справу називає сфабрикованою.

Про це пише zaxid.net.

Про вручення підозри стало відомо у пʼятницю, 19 серпня, після повідомлення прес-служби прокуратури Волині.

Йдеться про волонтерку фонду «Добра справа» Ольгу Косован. У своєму Facebook вона зазначила, що від початку повномасштабного вторгнення допомагала військовим. За кордоном вона купувала броньований метал, тканини і фурнітури, а вже в Україні виготовляли бронежилети.

«Чи надходили мені кошти? Так, надходили. Чи оплачувала я кошти? Так, оплачувала. За виконані роботи, за перевезення, за комплектуючі. Все прозоро та зрозуміло на здоровий глузд. Але ж де там, відтепер і на роки я фігурант справи про «незаконний продаж гуманітарної допомоги», – обурюється жінка і додає, що справа проти неї сфальсифікована.

Слідчі вручили їй підозру у порушенні ч.3 ст. 201-2 ККУ (продаж гуманітарної допомоги). Санкція статті передбачає від п’яти до семи років увʼязнення.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися