Підтвердили загибель трьох волинян
Волинь

Підтвердили загибель трьох волинян

21 серпня 2022, 12:53
0
-1
Сподобалось?
-1

Сумна звістка прийшла на Рожищенщину. На війні з Росією загинув 25-річний Максим Сімдянов з села Козин Рожищенської громади.

Служив на посаді навідник механізованого батальйону. Загинув старший солдат Сімдянов на Херсонщині, поблизу населеного пункту Олександрівка 19 серпня.

Траур за загиблим Героєм триватиме з 21 по 22 серпня включно.

На війні з Росією загинув офіцер з Луцька Максим Мартинов, 14.02.1997 року народження. Лучанин закінчив Волинський обласний ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Небесної Сотні, потім навчався у Львівській Академії Сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного. Старший лейтенант Мартинов загинув 19 серпня поблизу населеного пункту Шестакове Чугуєвського району Харківської області.

Ворог забрав життя жителя села Прилісне, що на Маневиччині, Владислава Ковальова, 2000 року народження. Він проходив службу у ЗСУ за контрактом з 2020 року. Загинув також у населеному пункті Шестакове Харківської області.

У полеглого воїна залишилися дружина та двоє маленьких дітей.

Начальниця Камінь-Каширської районної військової адміністрації Ольга Ващук підписала розпорядження «Про оголошення на території району днів жалоби» – 21, 22, 23 серпня.

Наша рекдакція висловлює щирі співчуття рідним, близьким і друзям полеглих Героїв.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися