Винуватець смертельної ДТП у Луцьку відбувся умовним покаранням
Волинь

Винуватець смертельної ДТП у Луцьку відбувся умовним покаранням

22 серпня 2022, 09:31
0
0
Сподобалось?
0

Винуватець смертельної дорожньо-транспортної пригоди у Луцьку, котрий збив двох лікарок і одна померла на місці, отримав умовне покарання.

Про це пишуть «Волинські новини» з посиланням на вирок Луцького міськрайонного суду.
ДТП трапилася 15 березня 2018 року на вулиці Карпенка-Карого. Водій Renault Duster, рухаючись зі сторони вулиці Дубнівської з перевищенням швидкості, збив двох жінок, які перетинали проїзну частину. Одна з жінок – 70-річна лікарка Центру первинної медико-санітарної допомоги №3 – від отриманих травм померла. Інша потерпіла, 64-річна колега загиблої, отримала травми середнього ступеня тяжкості.
У суді водій визнав свою вину, підтвердивши обставини вчинення злочину. Окрім того, він визнав цивільний позов про відшкодування матеріальної та моральної шкоди.
При визначенні виду та розміру покарання обвинуваченому судом враховується те, що він частково відшкодував завдану шкоду потерпілій і остання просила суд суворо не карати обвинуваченого.
Суд призначив винуватцю смертельної ДТП покарання у виді чотирьох років позбавлення волі, змінивши його на три роки умовного. Також суд стягнув на користь потерпілої 388 тисяч гривень моральної шкоди.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися