На Волині затримали групу наркоторговців
Волинь

На Волині затримали групу наркоторговців

29 серпня 2022, 17:24
0
0
Сподобалось?
0

На Волині правоохоронці ліквідували діяльність злочинної групи, до якої входили троє мешканців одного з сіл Ковельського району. Вік затриманих - 18,21 та 23 роки.

Зловмисники налагодили збут амфетаміну, «альфа PVP» та інших наркотичних засобів.

Про це повідомляє поліція Волинської області.

Під час проведення негласних слідчих дій співробітники управління боротьби з наркозлочинністю встановили, що особи створили кілька телеграм-каналів, через  які збували заборонені речовини через так звані «закладки» або методом «з рук в руки».

Також проведено санкціоновані обшуки за місцями реєстрації, фактичного проживання та в транспортних засобах фігурантів. За їх результатами виявлено та вилучено психотропи і наркотики, ізоляційні стрічки, зіп-пакети, прилади для вживання заборонених речовин та інші предмети, що свідчать про причетність до злочинної діяльності. Вартість вилучених речовин за цінами «чорного» ринку – понад 20 тисяч гривень.

Під час огляду мобільного телефону організатора групи підтверджено його причетність до створення та адміністрування згаданих телеграм-каналів. У співучасників виявлено фото місць залишених закладок з координатами: нині проводяться заходи по їх вилученню.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися