З чотирьох їдальнь для переселенців у Луцьку залишилася тільки одна
Волинь

З чотирьох їдальнь для переселенців у Луцьку залишилася тільки одна

6 вересня 2022, 10:57
0
0
Сподобалось?
0

З березня місяця у чотирьох школах Луцька працювали соціальні їдальні, де безплатно харчували переселенців. З 1 вересня у місті залишилась одна їдальня, яка нині працює у приміщенні Волинського інституту післядипломної педагогічної освіти.

Про це розповіла Суспільному директорка департаменту соціальної політики міської ради Вікторія Майборода.

З її слів, харчувалися в їдальнях щоденно орієнтовно 1700 внутрішньо переміщених українців. На ці потреби з міського бюджету витратили п’ять мільйонів гривень, ще стільки ж грошей заклали в цю програму до кінця року.

Переселенців харчують за талонами, які можна отримати у департаменті соціальної політики Луцької міської ради. Нині маючи талон, категорія переселенців з дітьми, пенсіонери та люди з інвалідністю, можуть отримати знижку на обід 50%.

«Двадцять гривень – оплата з міського бюджету, 25 гривень доплачують внутрішньо переміщені українці. Повна вартість порції становить – 45 гривень», – говорить Вікторія Майборода.

Інші категорії переселенців, можуть, за наявності талонів, харчуватися в їдальні, сплачуючи повну вартість гарячого харчування за соціальною ціною.

Їдальня у приміщенні Волинського інституту післядипломної педагогічної освіти розрахована на 60 людей. Отримати гарячий обід тут можна з 12:00 до 15:00 години. Щодня в їдальні харчується до сотні людей.

Зі слів Вікторії Майбороди, від початку вересня 400 переселенців отримали талони на соціальне харчування. Вони діють впродовж 15 днів.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися