Ще троє волинян загинули за Україну
Волинь

Ще троє волинян загинули за Україну

7 вересня 2022, 08:57
0
-1
Сподобалось?
-1

Одразу двох Героїв втратив Луцьк. Загинули Віталій Степанишен, 13.02.1976 року народження, та Ігор Бохонюк, 19.12.1966 року народження.

Старший солдат Ігор Бохонюк служив у ЗСУ за контрактом з 9 листопада 2020 року. Був військовим розвідником. Ігор Євгенович помер 6 вересня у третій міській лікарні Миколаєва від поранень, отриманих під час виконання бойового завдання у районі населеного пункту Шевченкове Миколаївського району Миколаївської області.

Віталія мобілізували до війська 26 лютого. Він служив на посаді сапера. Сержант Віталій Степанишен загинув 29 серпня у результаті ворожого обстрілу у районі населеного пункту Байрак Харківського району Харківської області.

Сумна звістка прийшла у Шацьку громаду. На війні з Росією загинув уродженець села Пулемець Вадим Ільчук, 1997 року народження. Чоловік мешкав разом із своєю сім’єю у селі Кунин Жовківського району Львівської області. Без батька залишилось двоє дітей, а в у селі Пулемець – батьки і велика родинаю

Загинув Вадим Ільчук у районі населеного пункту Первомайське Донецької області. Поховають Героя на Львівщині. 7 і 8 вересня оголошуються в Шацькій громаді днями жалоби.

Редакція «Вісника+К» висловлює щирі співчуття родині, близьким, друзям і побратимам загиблих Героїв.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися