У звільненому селі виявили обезголовлені тіла українських військових
Волинь

У звільненому селі виявили обезголовлені тіла українських військових

14 вересня 2022, 11:04
0
-1
Сподобалось?
-1

Над селом Богородичне, що поблизу Святогірська на Донеччині, знову український прапор. Його днями тут почепили десантники 81 окремої аеромобільної бригади. У селі лишилися лише двоє живих місцевих мешканців – 60-річний Микола і 93-річна його мати Ніна Іллінічна.

Про жахіття, які лишили по собі окупанти, написав журналіст Олексій Кашпровський, який воює у ЗСУ.

«Росіяни так тікали, що лишили по собі навіть недоварені макарони на плиті. І купу зброї та боєприпасів. І гівно. Гори гівна. Вони гидили всюди - у школі, де жили, в будинках і навіть у церкві місцевого монастиря. Тут вони влаштували сральню просто за алтарем», – написав Кашпровський..

У селі також виявили тіла наших бійців – без голів і без взуття. І півдесятка тіл вбитих мирних жителів.

«На території напівзруйнованого монастиря сильно смердить. Це залишки мертвої кози, які росіяни кинули просто під дерево. У самій церкві росіяни жили і зберігали боєприпаси. Тікаючи, вони їх підпалили. Мабуть, сподівалися, що все це вибухне. Але цього не сталося, і десантниками дістався чималий арсенал. З самої церкви росіяни покрали ікони. І обісрали все, що тільки можна. За царською брамою просто влаштували нужник. Так само обгижена і школа, де розміщувались російські підрозділи. Залишки їжі, порнографічні карти, покинута зброя та амуніція – це місце швидше нагадує якийсь табір бомжів. У закутку бійці «втарой арміі міра» влаштували «місце кохання» – кілька матраців на підлозі, крем для рук і російські порнографічні журнали», – розповів про побачене журналіст.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися