Волиньрада за активніше висвітлення ситуації навколо полонених оборонців Маріуполя
Волинь

Волиньрада за активніше висвітлення ситуації навколо полонених оборонців Маріуполя

15 вересня 2022, 12:03
0
1
Сподобалось?
1

Депутати Волинської обласної ради прийняли звернення до Верховної Ради України щодо посиленого публічного висвітлення ситуації навколо полонених захисників Маріуполя.

До слова запросили дружину одного з оборонців «Азовсталі» Світлану Теплякову. Підтримати її прийшли також дружини двох полонених, котрі переїхали жити у Луцьк з Маріуполя та Мелітополя.

«Ми – жінки, дружини, матері звертаємось до представників влади на місцях стосовно наших хлопців, які не здалися в полон, а виконали наказ скласти зброю, після чого їх взяла в полон РФ. Сьогодні 119 день полону мого чоловіка. Там відбувається фізичне насилля. Ми просимо звернутися до ВР стосовно надання якоїсь комунікації з нашими чоловіками.
Ми не знаємо, в яких умовах вони утримуються. Єдине, що ми знаємо, напередодні теракту наші хлопці були вивезені невідомо куди, можливо, у колонію в Донецьку, можливо на територію Росії. Ми хочемо, щоб усі знали: наші воїни не терористи, вони славні бійці. Вони довели всім західним партнерам, що Україна готова боротися за нашу незалежність», – зазначила Світлана Теплякова.

Депутати одноголосно підтримали звернення.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися