На Волині за грати відправили переселенця, який разом з росіянами хотів катувати місцевих
Волинь

На Волині за грати відправили переселенця, який разом з росіянами хотів катувати місцевих

20 вересня 2022, 14:40
0
1
Сподобалось?
1

Мешканець Донеччини після повномасштабного вторгнення військ РФ в Україну утік на Волинь. 41-річний чоловік знайшов прихисток у селі поблизу Луцька. Тут він постійно висловлювався на підтримку збройної агресіїї РФ проти України, погрожував місцевим мешканцям покараннями від росіян та постійно очікував прихід «руского міра» на Волинь.

Окрім того, пропагандист погрожував місцевому священнику, його родині та прихожанам Православної української церкви. «После прихода россиян все нацики и представители восточных областей, которые их поддерживают будут ... уничтожены...», «Будем резать вас, уничтожать вас, издеваться над вами, вашей семьей, всеми нациками и священниками», – кричав «гість» з Донеччини.

Слідчі Управління СБ України у Волинській області закінчили досудове розслідування щодо зловмисника та скерували матеріали кримінального провадження з обвинувальним актом до суду. Чоловіка визнали винним за двома статтями Кримінального кодексу України. Наступні два роки мешканець Донеччини проведе за гратами.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися