Справу доньки відомого волинського бізнесмена про смертельне ДТП закрили
Волинь

Справу доньки відомого волинського бізнесмена про смертельне ДТП закрили

20 вересня 2022, 18:25
0
-1
Сподобалось?
-1

Катерині Алфьоровій, яка на смерть збила чоловіка у Княгининку торік у листопаді, так і не оголосили про підозру. Більше того, кримінальне провадження закрили у березні 2022-го.

Про це ВолиньPost дізнався у секторі комунікації поліції Волині.
У поліції зауважили, що усі необхідні експертизи виконали. А провадження закрили відповідно до пункту 2 частини 1 статті 284 КПК України. У цьому пункті йдеться: «встановлена відсутність в діянні складу кримінального правопорушення».
Водійка автомобіля Audi A7 збила 62-річного місцевого жителя, який переходив проїжджу частину нерегульованим пішохідним переходом. Від отриманих травм чоловік загинув на місці події.
Катерина Алфьорова є донькою відомого у Луцьку бізнесмена В’ячеслава Алфьорова. Йому та родині на Волині належить декілька фірм з різних напрямків бізнесу.
Зокрема, родина Алфьорових, згідно з інформацією з відкритих джерел, володіє авторинком у Луцьку, готелем «Україна», а також підприємствами – ТОВ «Рентал Хаус», ПАТ «Луцьке АТП 107012, ТОВ «Волинська факторингова компанія», ТОВ «Волинський хлібокомбінат», ТОВ «Луцький хлібокомбінат», ТОВ «Волинькомхліб», ТОВ «Готель Волинь», ТОВ «ЖК Шевченка» тощо.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися