Луцький терорист кидався милом під час оголошення вироку
Волинь

Луцький терорист кидався милом під час оголошення вироку

26 вересня 2022, 11:40
0
0
Сподобалось?
0

Луцький міськрайонний суд нарешті завершив розгляд справи луцького терориста Максима Кривоша, котрий у липні 2020 року захопив рейсовий автобус і взяв у заручники 13 людей.

Із самого початку усі судові засідання Кривош намагався перетворювати на шоу, охоче спілкувався зі ЗМІ, приносив із собою плакати, та чіпляв пов’язки з написами на голову. До речі, майже завжди російською мовою. Проте коли почалася повномасштабна війна до Максима Кривоша, відверто кажучи, всі втратили інтерес. На передостанньому засіданні він з написом "Не убий" на голові виголосив промову. Зокрема Кривош заявив, що не скоював теракту. Мовляв, це був перфоманс-протест проти знущання людей над живою природою та проти несправедливості влади.

«Те, що пережили мої заручники, не порівнюється з тим, що переживають мільярди тварин, яких ми безжально катуємо й вбиваємо, переживають кожен день і кожну хвилину. Те, що пережили 13 людей, не можна порівняти з несправедливістю, яку терплять мільйони людей, - заручників системи. Я встав на захист тих, хто сам не може і не вміє себе захистити», – заявив Кривош.

Сьогодні відбулося засідання, на якому йому зачитали вирок. Максима Кривоша звинувачували одразу за сімома статтями кримінального кодексу. Захист просив прибрати з одну з них – за замах на життя правоохоронця. Однак суд не взяв це до уваги й призначив луцькому терористу покарання – 13 років ув’язнення з конфіскацією майна. Під час судового засідання Кривош жбурнув у залу мило, яке зміг якимось чином пронести.

Наше видання писало про життєвий шлях Максима Кривоша, котрий від самого дитинства був доволі непростим.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися