Найсильнішими футзалістами Волині стали нововолинці
Волинь

Найсильнішими футзалістами Волині стали нововолинці

27 вересня 2022, 10:48
0
0
Сподобалось?
0

Відбулися вирішальні фінальні матчі чемпіонату Волинської області з футзалу.

«ТТІ Нововолинськ» – «Надія» – 5:1 (перша гра – 5:4)

Головного чемпіона області визначали у суперлізі «Надія» з Хорова та «ТТІ Нововолинськ». У першому матчі, поступаючись 1:4, перемогу вирвали нововолинці з рахунком 5:4. Такий собі гандикап. Здавалося відіграти його для «Надії» буде не так вже й важко. Але нововолинці продемонстрували дисципліну в обороні гідну професійних команд і не менш філігранну реалізацію свої контрвипадів. Перший тайм закінчився з рахунком 4:0 на користь ТТІ. У другому таймі нововолинці довели свою перевагу до п’яти голів і лише потім дозволили «розмочити» рахунок. У підсумку перемога нововолинців 5:1 і заслужене чемпіонство.

Кращим голкіпером чемпінату став Юрій Колодюк (МФК «Хорів»), кращий бомбардир – Андрій Никитюк («ТТІ Нововолинськ»), кращий гравець – Юрій Кошелинський («ТТІ Нововолинськ»), MVP – Назар Цюпка («Надія»).

«Кум і Ко» – «Торпедо» – 2:4 (перша гра – 3:0)

У Вищій лізі Волині продовжили свою суперечку «Кумі Ко» та «Торпедо» з Копачівки. «Куми» виграли перший матч з рахунком 3:0, тож очікували на легку прогулянку у другому. Але тут ледь не сталася сенсація. «Торпедівці» незадовго до завершення матчу вели у рахунку 4:1. Все йшло до серії пенальті. Але «куми» таки забили ще один гол, й, хоча, поступилися 2:4, за сумою двох поєдинків, таки вийшли переможцями ліги.

«Надія-2» – «Камаз-Агро» – 4:1 (перша гра – 3:0)

А от у першій лізі переможець не став гратися з нервами свого керівництва, тож комфортно двічі здобув перемоги з однаковою різницею. І якщо тиждень тому «Надія-2» забила три сухі, то цього разу дозволила забити «Камазу-Агро» з Острожця гол престижу.

«Атлетік» – FC Traders – 2:3 (перша гра – 3:1)

У другій лізі все було далеко не однозначно. Від слова зовсім. Вочевидь, саме луцькі «Трейдерс» є найбільш незручним суперником для «Атлетіка» з Млинова. У першій грі «трейдери» два тайми вміло сушили технічних опонентів та вели 1:0, проте за останні секунди примудрилися тричі пропустити.

У матчі-відповіді Traders знову намагався диктувати свої умови протистояння. І у них ледве не вдалося звести двобої до серії післяматчевих пенальті. Але ж оте «ледве»… Навіть при 2:2 лучани не спинялися ні на мить, а продовжували шукати щастя біля брамки Млинова. І таки вийшли вперед 3:2. Та на більше не вистачило. Гідна дуель гідних візаві.

ФК «Пірванче» – «Володимирівка Ветеран» – 5:5 (перша гра – 1:5)

У третій лізі зірково-ветеранська «Володимирівка» дала чудовий урок професійної майстерності надзвичайно перспективному ФК «Пірванче». Після першого фіналу рахунок був 5:1, тож у другому суперники влаштували відкритий футзал із першої до останньої секунди – такий розмін цілком логічно закінчився видовищними 5:5. А тому «Володимирівка» до титулу Чемпіонів України доплюсувала звання абсолютних чемпіонів Третьої ліги Волині.

Vadrus – ФК «Вишків» – 3:5

Найбільш скандальна цього місяця четверта ліга ще не визначила переможця, адже через дискваліфікацію «Надії-3», її місце в фіналі посів «ВадРус». Цю гру що «Вишків», що «взуттєвики» розцінили як другий шанс від вищих сил, тому взялися за справу. Краще це вийшло в команди з Вишкова.

АСК «Забороль» – ФК «Кременець» – 5:5 (перша гра – 9:2)

П’ята ліга Волині. Як і у випадку «Володимирівки»-«Пірванча», «Кременець» і «Забороль» також практично усе вирішили ще в першому протистоянні. Тож гру-відповідь теж перетворили у показовий результативний футзал. І нехай «Кременець» вів та навіть створив натяк на інтригу, все ж АСК «Забороль» ситуацію контролював, тож звів усе до нічиєї.

«Гандикап» (Сільце-Журавники) – ФК «Ветеран Струмівка» – 3:0 (перша гра – 1:2)

У шостій лізі збірна сіл Журавники-Сільце полоскотала нерви своїм уболівальникам. Перший фінал «Гандикап» програв «Ветерану Струмівці» 1:2. У відповіді смугасті ветерани як не старалися, та не змогли забити бодай раз. Натомість горохівчани розписалися у їхніх воротах тричі, чим забезпечили собі звання абсолютних чемпіонів Шостої ліги Волині.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися