На Волині призначили головного коменданта
Волинь

На Волині призначили головного коменданта

27 вересня 2022, 12:28
1
0
Сподобалось?
0

У Волинській обласній військовій адміністрації визначилися з тим, хто стане головним комендантом області. Відповідне призначення зробив очільник ОВА Юрій Погуляйко 9 вересня.

Обов'язки головного коменданта Волині поклали на начальника Луцького зонального відділу військової служби правопорядку Павла Хованця, який і підписуватиме нові документи.

Нагадаємо, що на території Волинської області з 17 жовтня діятимуть оновлені перепустки на час комендантської години. Їх можуть отримати військові, поліцейські та громадяни, які виконують службові обов'язки, пов’язані з переміщенням особи в умовах комендантської години.

Нові документи видаватимуть як і раніше у Волинській обласній військовій адміністрації, а старі ж перепустки діятимуть до 17 жовтня.

Начальниця відділу оборонно-мобілізаційної та режимно-секретної роботи Луцької міськради Ніна Бенесько у коментарі ВСН зазначила, що підприємства, організації та установи повинні подати запит до Волинської адміністрації, у якому вказати мотивацію, чому їх підлеглі повинні працювати під час комендантської години.

«Нова перепустка буде значно меншого об'єму і за підписом коменданта. Наразі вивчається питання доцільності перепусток, які були видані на території області з метою їх зменшення».

«Також на заміну перепусток буде даний перехідний період, але я не уявляю як це можна зробити до вказаної дати, адже лише наші комунальні підприємства подали багато запитів на перепустки. Хоча ми і подали документи раніше, їх ще не виготовили», - зазначила Ніна Бенесько.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Як діє комендантська година??? Як діють перепустки??? Війна в нас не оголошена хотілось би взнати на підставі якого закону України в нас діє комендантська година і перепустки???

    27 вересня 2022, 21:07
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися