Визначилися півфіналісти Кубка Волині з футзалу
Волинь

Визначилися півфіналісти Кубка Волині з футзалу

3 жовтня 2022, 15:20
0
1
Сподобалось?
1

Відбулися чвертьфінальні матчі Кубка Волині з футзалу. Путівку у півфіналі автоматично отримав луцький MOJO, бо «Вокар-Ковель» на гру не з’явився. Решта три пари визначали тих, хто продовжить похід за трофеєм. У другій парі фаворит змагань – молодий, проте титулований « Любарт»  розніс «Кураж» 7:0. Навіть сигнал повітряної тривоги та пауза (всі учасники залишили приміщення або ж перейшли в укриття) не збили наступального пориву «князів».

Луцьке «Динамо» добре вивчило обидва фінали чемпіонату у суперлізі між ТТІ Нововолинськ та «Надією» з Хорова, тож і підготувалося до протистояння з хорівськими футзалістами предметно. Вийшла справжня заруба. «Надія» не без проблем перемоги – 2:1.

Не менш колоритним видався двобій команд «Луцьксантехмонтаж-536» та «Хорів». Відразу впало у вічі те, що «будівельники» у хорошому сенсі кайфували від своєї гри – грали у своє задоволення, хоча й з однією заміною. До слова, ще наприкінці першої половини травмувався Пушкарчук (момент травмування на фото), який так і не зміг більше вийти на майданчик. Тому весь другий тайм ЛСТМ грав взагалі без замін. Будь-який інший колектив «поплив» би, однак суботнього вечора «монтажники» були стійкі. Зрештою основний час матчу завершився з рахунком 2:2. Але у серії 6-метрових «Хорів» таким був влучнішим і здобув путівку до півфіналу.

Кубок Волині, чвертьфінли:

«Любарт» – «Кураж» – 7:0

«Динамо» – «Надія» – 1:2

MOJO – «Вокар» – +:-

ЛСТМ – «Хорів» – 2:2, по пен. – 2:3

Жеребкування півфіналів відбудеться 4 жовтня.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися