Офіцера волинської бригади поховали у Cумах (фото)
Волинь

Офіцера волинської бригади поховали у Cумах (фото)

4 жовтня 2022, 15:29
0
0
Сподобалось?
0

На війні з Росією загинув майор 14 окремої механізованої бригади 44-річний Олександр Винокуров. Військового нещодавно поховали у Сумах.

Про це повідомив Володимирський міський голова Ігор Пальонка.

Олександр Винокуров прослужив у ЗСУ майже три десятки років і цього року планував йти на заслужений відпочинок. Однак усім планам завадила війна.

16 вересня майор Винокуров загинув у Шевченківському районі на Харківщині. Відомо, що офіцер разом з кількома побратимами підірвався на міні.

Олександр Винокуров закінчив артилерійський інститут на Сумщині. У 1999 році разом із дружиною він переїхав з Сум до Володимира, куди його відправили служити після закінчення навчального закладу.

Останні 8 років, відколи війна прийшла на українську землю, родина жила від ротації до ротації Олександра. Одного разу Винокуров отримав поранення.

Через постійні розлуки з сім’єю – дружиною та двома донечками, мріяв про те, як піде на пенсію і зможе більше часу приділяти найріднішим. Планували з Яною повернутись на Сумщину та придбати там власний будинок.

Через повномасштабне вторгнення Росії та запроваджений воєнний стан мріям Олександра Винокурова, на жаль, не судилось здійснитись – додому у Суми 44-річний заступник командира самохідного артилерійського дивізіону з озброєння бригадної артилерійської групи повернувся уже на щиті.

Побратим Олександра Винокурова Сергій про загиблого говорить так: «Супертовариш, супергерой. Наша людина. Слава Україні».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися