У Луцьку відбудуться міжнародні змагання зі стронгмену
Волинь

У Луцьку відбудуться міжнародні змагання зі стронгмену

6 жовтня 2022, 10:22
0
1
Сподобалось?
1

15 жовтня до Дня захисників та українського козацтва у Луцьку пройде Міжнародний турнір силачів The World's Strongest Cossacks 2022. За головний кубок будуть змагатися професійні спортсмени.

До складу міжнародної  команди увійшли: Жидрунас Савіцкас - литовський спортсмен-важкоатлет, «Найсильніша людина планети», «Найсильніша людина світу» 2009, 2010, 2012 і 2014 років, досягнення Савіцкаса занесені в книгу рекордів Гіннеса; Гевін Білтон - професійний стронгмен з Уельсу, одним із найважчих силачів у світі, дворазовий переможець конкурсу «Найсильніша людина» Великої Британії; Андріс Діланс з Литви.

Українська команда: Олексій Новіков - чотири рази здобував звання найсильнішої людини України, у 2021 році здобув титул найсильнішого у Європі та на планеті; Павло Кордіяка - найсильніша людина України 2020, абсолютний чемпіон України 2019, 2020 років, чемпіон світу з Логліфту 2019, переможець World Strongman games Uzbekistan 2019 року; Роман Греков – Чемпіон України 2021, здобув 3 місце на Ukrainian Strongest Man 2021, поставив світовий рекорд в піднятті гігантської гантелі, у ваговій категорії до 105 кілограмів.

Стронгмен буде поєднано з Козацькими іграми.  Для глядачів також підготували насичену розважальну програму. Особливим гостем заходу буде гурт PROBASS ∆ HARDI зі знаменитою піснею «Доброго вечора ми з України». Крім того, буде нагода подякувати Захисникам України, які зараз на фронті.

Початок змагань о 13:00.  Місце проведення: Музей українського сучасного мистецтва Корсаків (вул. Карбишева, 1).

Організатори: Благодійний фонд «Добра Справа», Волинська обласна рада. Співорганізатори: КУ «Волинський обласний молодіжний центр», КЗ «Волинський обласний центр «Спорт для всіх».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися