Волинь отримала на дороги вдесятеро менше грошей, ніж торік
Волинь

Волинь отримала на дороги вдесятеро менше грошей, ніж торік

7 жовтня 2022, 18:28
0
-1
Сподобалось?
-1

У зв’язку з обмеженим фінансуванням, на аварійно-відновлювальні роботи на волинських автодорогах у 2022 році виділили майже 300 мільйонів гривень. Проте на початку року дорожники сподівались на значно більшу суму, але війна перекреслила всі плани.

Про це у коментарі виданню ВСН повідомили у ДП «Служба автомобільних доріг у Волинській області».

«У період воєнного стану на дорогах області виконуються лише роботи з їх експлуатаційного утримання. Ліквідація вибоїн, тріщин та інших руйнацій дорожнього покриття, нанесення дорожньої розмітки, заміна дорожніх знаків, покіс трав, прибирання сміття тощо – саме цим наразі живе дорожнє господарство Волині», – інформують у прес-службі установи.

Згідно з інформацією підприємства, на такі роботу на 2022 рік виділили 291,6 мільйона гривень, минулого ж року на автошляхи державного значення сума була майже удесятеро більшою: 3 мільярди 173,7 мільйона гривень. Наразі на волинських дорогах уже виконано таких робіт на 182 мільйони 377,6 тисячі гривень.

Зазначається, що належний проїзд забезпечується насамперед на важливих транспортних артеріях краю, аби гуманітарна допомога та всі необхідні вантажі були вчасно доставлені тим, хто цього потребує.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися