На Волині молодь придбала протидронну рушницю для ЗСУ
Волинь

На Волині молодь придбала протидронну рушницю для ЗСУ

12 жовтня 2022, 15:20
0
1
Сподобалось?
1

Молодь Шацької громади передала військовослужбовцю Ярославу Крату рушницю-антидрон. Активісти, зокрема члени селищної молодіжної ради, збирали гроші на численних заходах: ярмарках, концертах. Також відбувався розіграш благодійної лотереї. Проявили ініціативу і діти з пансіонату «Шацькі озера», доклавши до загальної суми 5 тисяч гривень, зібраних на імпровізованому блокпосту.

Спільними зусиллями вдалося акумулювати 199 700 гривень. Рушницю придбали за кордоном, обійшлася вона в 4 600 євро. Решту коштів молодь вирішила віддати військовому капелану отцю Роману Скіраку – для волонтерських поїздок на передову.

Ярослав Крат подякував за рушницю-антидрон молоді, дітям, Шацькій селищній раді та всім небайдужим українцям, які долучалися до хорошої справи, зазначивши, що захисники мають в цій зброю велику потребу.

«Нам дошкуляють ворожі дрони, які коригують вогонь артилерії. Через це ми несемо значні втрати. Рушниця-антидрон допоможе нам ефективно з ними боротися, знешкоджувати і відповідно захищати людські життя», – каже Ярослав Крат.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися