Шеф-кухар з Луцька проміняв закордонний контракт на контракт у Нацгвардії
Волинь

Шеф-кухар з Луцька проміняв закордонний контракт на контракт у Нацгвардії

19 жовтня 2022, 19:12
0
0
Сподобалось?
0

Заради того, щоб разом служити в лавах Національної гвардії України, брати Василь і Максим пожертвували закордонною кар’єрою і студентським життям.

Про військових з Волині розповіли на сторінці Нацгвардії у «Фейсбуку».

Старший – Василь є професійним шеф-кухарем. Працював у багатьох престижних закладах Луцька. Останні п’ять років Василь трудився на контракті за кордоном. На 24 лютого цього року мав квиток до Польщі, щоб після відпустки повернутися на роботу. Але твердо вирішив залишитися захищати свою державу.

«Хоч я і професійний кухар, але відчував, що моє місце серед захисників нашої країни. У ресторанній справі я себе ще реалізую в мирний час, а зараз найголовніше – оборона держави, безпека українців», - говорить Василь.

Молодший брат Максим уже три роки проходить службу в лавах Національної гвардії України за контрактом. При цьому постійно прагне здобувати нові знання. Раніше встиг закінчити магістратуру в Західноукраїнському національному університеті в Тернополі за спеціальністю «Банківська справа». Заочно здобуває другу освіту у Волинському національному університеті імені Лесі Українки за спеціальністю «Фізична культура та спорт».

Брати не полишають своїх мрій і планів. Максим після перемоги хоче отримати ще й третю – цього разу юридичну – освіту. А Василь із настанням миру планує допрацювати контракт за кордоном і повернутися відбудовувати Україну.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися