У Луцьку хочуть звести 24-поверхові будинки
Волинь

У Луцьку хочуть звести 24-поверхові будинки

25 жовтня 2022, 10:51
0
1
Сподобалось?
1

У Луцьку планують звести новий житловий комплекс на перетині вулиць Дубнівська-Архітектора Метельницького-Глушець. Новий ЖК називатиметься «Київський квартал».

Про це сайту «Конкурент» розповів директор ТзОВ «Казкова оселя» Андрій Худоба.

За попередніми планами, новий житловий комплекс складатиметься з п’яти висоток 17 та 24 поверхи заввишки. Це буде перший у Луцьку комплекс з концепцією «двір без машин». Заїхати у двір можна буде лише на короткий термін, щоб занести сумки з магазину чи, наприклад, візочок малюка. Всі ж автівки знаходитимуться в підземних паркінгах, які у час війни слугуватимуть й бомбосховищем.

Але щоб почати втілювати плани в життя, потрібно змінити цільове призначення однієї із земельних ділянок, на якій планується будівництво. Адже в Генеральному плані міста ця територія не призначена для багатоквартирної висотної забудови. І це вже прерогатива Луцької міської ради.

«Ми дбаємо, щоб усі документи і формальні процедури були належним чином оформлені. Саме тому ми повторно звертаємося до депутатів Луцької міської ради для того, аби навести лад з документами. Чомусь спершу частина депутатів не підтримали таке звернення. Таке враження, що місту не потрібні ані податки, ані нове житло, де могли би жити і наші захисники, і переселенці, які втратили своє житло, і прості лучани», – каже директор «Казкової оселі».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися