На Волині почергово відключатимуть електроенергію по районах
Волинь

На Волині почергово відключатимуть електроенергію по районах

25 жовтня 2022, 12:51
0
0
Сподобалось?
0

На Волині запроваджують тимчасові відключення електроенергії для побутових і промислових споживачів.

Про це повідомили у «Волиньобленерго».

Порядок застосування черг, місце відключення та його тривалість визначається за розпорядженням та у повній координації з диспетчером Західного регіону.

«Інформація про причини застосування зазначеного заходу, його початок, закінчення та інші відомості, що можуть створити уявлення про потенціал енергетичних об’єктів є інформацією із обмеженим доступом у період воєнного стану», – наголошують у «Волиньобленерго».

Такі відключення почергово вводяться у всіх районах області. Енергетики просять волинян із розумінням поставитись до ситуації, що склалась.

«Також закликаємо малий, середній бізнес та побутових споживачів з 07:00 до 23:00 мінімалізувати використання енерговитратних приладів: обігрівачів, бойлерів, електроплит, пральних машин, духовок, кондиціонерів, мікрохвильовок. Допоможімо усій країні, адже сила у нашій єдності!», – йдеться у повідомленні.

Додатково повідомляється, що з 25 жовтня з 8:28 і до отримання розпорядження від диспетчера Західного регіону ДП НЕК «Укренерго» застосовуються графіки обмеження потужності промислових споживачів по 5-ти чергах.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися