Сьогодні на Волині можливі раптові вимкнення електроенергії
Волинь

Сьогодні на Волині можливі раптові вимкнення електроенергії

26 жовтня 2022, 10:23
0
0
Сподобалось?
0

26 жовтня на території Волинської області, згідно із розпорядженням диспетчера НЕК «Укренерго», застосовуються графіки аварійних відключень для населення.

Про це повідомили у «Волиньобленерго».

Порядок застосування черг аварійних відключень, місце відключення та його тривалість визначається за розпорядженням та у повній координації з диспетчером Західного регіону. Ці заходи дають можливість уникнути хаотичного, некерованого відключення великої кількості споживачів та недопущення виникнення системної аварії.

«Інформація про причини застосування зазначеного заходу, його початок, закінчення та інші відомості, що можуть створити уявлення про потенціал енергетичних об’єктів, є інформацією із обмеженим доступом у період воєнного стану. Графік аварійних відключень – це не графік із датою і переліком населених пунктів, це перелік ліній електропередач, які підпадають під негайне відключення у разі отримання відповідного розпорядження. Графік відключень електроенергії надати неможливо, оскільки відключення є не плановими, а аварійними», – підкреслюють у «Волиньобленерго»

Такі відключення почергово вводяться у всіх районах області. Волинян просять із розумінням поставитись до ситуації, що склалась. Також закликають малий, середній бізнес та побутових споживачів з 07:00 до 23:00 мінімалізувати використання енерговитратних приладів: обігрівачів, бойлерів, електроплит, пральних машин, духовок, кондиціонерів, мікрохвильовок.

Допоможімо усій країні, адже сила у нашій єдності!


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися