Волинянину довелося відсуджувати свій виграш у відомого оператора лотерей
Волинь

Волинянину довелося відсуджувати свій виграш у відомого оператора лотерей

28 жовтня 2022, 12:41
0
0
Сподобалось?
0

Мешканцю Волині довелося подавати до суду на організаторів лотереї «Спортпрогноз», аби отримати свій виграш. У листопаді 2021 чоловік зробив ставку у 30 гривень і виграв 117 тисяч. Він чекав на виплату пів року. Згодом ТзОВ «М.С.Л.» офіційно відповіло, що не виплачуватиме виграш через воєнний стан. Чоловік подав до суду і одразу після цього йому таки виплатили виграш. Окрім цього, він домігся ще й виплати 8 тис. грн як моральної компенсації за затримку.

Про це пише ZAHID.net.

Як йдеться у постанові Волинського апеляційного суду, ще торік у листопаді переможець звернувся до волинського представництва компанії за своїм виграшем. Там пояснили, що за умовами лотереї, гроші йому мали б виплатити впродовж півроку. Почекавши цей час і не отримавши грошей, чоловік вдруге звернувся до організаторів лотереї. На цей раз йому відповіли, що під час воєнного стану виплати призупинили «до стабілізації ситуації». Переможець лотереї вирішив іти до суду і за декілька днів після подачі позову йому таки заплатили всю суму виграшу.

Щоправда у позовній заяві, окрім виплати виграшу, чоловік також вимагав виплатити 10 тисяч гривень моральної шкоди за невчасну виплату виграшу. Суд першої інстанції лише частково задовольнив позов: чоловікові постановили виплатити 8 тисяч гривень.

Згодом ТзОВ «М.С.Л.» подало апеляцію, у якій просило скасувати рішення суду. Організатори заявляли, що переможець не довів протиправності дій та жодних підстав для відшкодування моральної шкоди.

Втім, колегія суддів Волинського апеляційного суду дійшла висновку, що рішення суду першої інстанції таки було правильним. Постанова набрала законної сили, але її ще можна оскаржити в касаційній інстанції.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися