Хто першим отримає тепло у Луцьку
Волинь

Хто першим отримає тепло у Луцьку

3 листопада 2022, 12:05
0
1
Сподобалось?
1

Тепло в оселі лучан почнуть подавати завтра, 4 листопада, й у вихідні, адже першочергово опалення з'явиться в освітніх та медичних закладах.

Про це розповів речник державного комунального підприємства «Луцьктепло» Антон Безносиков, – повідомляє ВСН.

Сьогодні, 3 листопада, у Луцьку розпочинається опалювальний сезон, адже з понеділка, 7 листопада, синоптики прогнозують стійке зниження температури.

Проте тепло з'явиться не відразу у всіх будинках та закладах. Процес запуску опалення може зайняти декілька днів.

«Сьогодні, 3 листопада, стартує повноцінний опалювальний сезон. Попередньо деякі медичні заклади уже отримували тепло. Зараз же усі об'єкти переводять в зимовий режим. Першочергово тепло піде в освітні та медичні заклади. Від завтра й у вихідні розпочнеться робота по подачі тепла населенню», – зазначив Антон Безносиков.

Також, з його слів, з кожним роком статистика по аварійних випадках зростає. Цьогоріч була вказівка від міського голови Луцька забезпечити максимально швидке й ефективне усунення аварійних випадків.

«Ми сформували 10 аварійних бригад для усунення можливих витоків. А далі будемо дивитися по ситуації. Крім того, раніше створили аварійний запас труб та докуповували потрібні. А також протягом міжопалювального сезону ремонтували мережі у межах можливостей», – розповів Антон Безносиков.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися