Завтра у значній частині Луцька та у ближніх селах не буде світла
Волинь

Завтра у значній частині Луцька та у ближніх селах не буде світла

3 листопада 2022, 12:12
0
1
Сподобалось?
1

З метою забезпечення надійного і безперебійного електропостачання споживачів та створення умов для повноцінного та якісного проходження зимового сезону енергетики виконуватимуть другий етап робіт з капітального ремонту мереж. На жаль їх проведення без знеструмлень клієнтів неможливе.

Про це інформують у ПрАТ «Волиньобленерго».

Так, 4 листопада, з 9:00 до 19:00 електропостачання буде припинено у значній частині Луцька: у районі Вишкова, на вулицях Єршова, Конякіна, Гордіюк, Ківерцівській, Теремнівській, Кравчука, проспектах Молоді, Соборності, Відродження та прилеглих вулицях.

Вимкнення у цей час також будуть відбуватись у наступних населених пунктах: селах Сапогів, Бодячів, Струмівка, Гаразджа, Лище, Новокотів, Романів, Липини, Ботин, Верхівка, Піддубці, Липини, Підгайці, Крупа, Воротнів, Новостав, Голишів, Борохів, Вишнів, Прилуцьке, Жабка, Дачне, Діброва, Веснянка, Олександрія, Звірів, Муравище, Сокиричі, Дідовичі, Заброди, Конопелька, Звози, Суськ, Словатичі, Славне, Завітне, Озеро, Гайове та у Ківерцях на вулицях Воровського, Козацька, Чайкіної, Європейська, Мєдвєдєва, Мічуріна, Луцька, Свободи та прилеглі.

Енергетики просять на час відключення електропостачання вимкнути із розеток енергоємні прилади – пральні машини, чайники, бойлери, електроплити, мікрохвильовки та інше.

Після того як електропостачання відновлять, не вмикайте одночасно всі енергоємні прилади – вмикайте їх по черзі через 15–20 хв після подачі напруги для уникнення повторення аварії, яка сталась у вівторок.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися