Поблизу Луцька будують укриття для спортивної споруди (фото)
Волинь

Поблизу Луцька будують укриття для спортивної споруди (фото)

4 листопада 2022, 11:56
0
1
Сподобалось?
1

У Підгайцівській громаді поблизу Луцька будують укриття для місцевого спортивного об’єкту. Колишні роздягальні та душові, які вже багато років не використовувались за призначенням забезпечили новими вбиральнями, вентиляцією та міцними металевими дверима. Це укриття використовуватимуть учасники спортивних тренувань та учні ліцею, який знаходиться неподалік.

До початку ремонту у спортивному залі поруч відбувались тренування секції дзюдо, після завершення робіт Підгайцівська сільська рада розгляне можливість відкриття більшої кількості спортивних гуртків для дітей та дорослих.

Укриття облаштовують у підвальному приміщенні, де вже пробили додатковий вихід, роблять перепланування кімнат, вирівнюють стелю та стіни. Також запланована обробка стель протигрибковими розчинами, теплоізоляція, укладання підлогової плитки, улаштування бетонних підпірних стін, монтаж вентиляційних шахт та встановлення вентиляторів, монтаж водопостачання та каналізації, унітазів та рукомийників, встановлення світильників.

Роботи планують завершити до кінця року.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися