У Німеччині лучанку застрелив колишній чоловік
Волинь

У Німеччині лучанку застрелив колишній чоловік

7 листопада 2022, 10:10
0
-1
Сподобалось?
-1

У Німеччині колишній чоловік вбив 51-річну лучанку Оксану.

Про це розповіла столична журналістка Наталка Щука на своїй сторінці у «Фейсбуці» й оголосила збір коштів на доставку тіла волинянки додому.

Жінка розлучилася й залишила дітей на виховання бабусі. А щоб забезпечити їх усім необхідним Оксана, яка все життя пропрацювала у Луцьку в аптеці, поїхала на заробітки у Німеччину, де влаштувалася прибиральницею. Там Оксана вдруге вийшла заміж. Але й цього разу невдало.

Чоловік почав знущатися. Він принижував її, бив, страшно ревнував. Але Оксана не розповідала про це своїм дітям. А коли вони приїжджали в гості, її чоловік-німець поводив себе ідеально. Щойно вони опинялась наодинці, він продовжував її бити. Про це знала лише близька подруга Оксани. Жінка подала на розлучення, але чоловік постійно переслідував Оксану, погрожував. Доводилося постійно змінювати місце проживання, аби уникнути сімейного тирана. Минулого тижня Оксана попросила свою подругу поїхати з нею додому до колишнього, щоб забрати свої речі. Але німець застрелив Оксану на очах у подруги, а потім зробив постріл собі в голову, щоправда вбивця вижив.

Журналістка Наталія Щука взялася допомогти доньці загиблої Насті, котру з 13 років виховувала бабуся. З перших днів війни дівчина переїхала до Львова і волонтерила у центрі підтримки для переселенців. Настя не мала коштів, щоб забрати з чужини тіло мами.

Історія, яку розповіла Наталія Щука, розчулила людей. Необхідні 4 тисячі євро вдалося назбирати дуже швидко.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися