Прикордонниця з волинського загону виграла чемпіонат світу з кікбоксингу
Волинь

Прикордонниця з волинського загону виграла чемпіонат світу з кікбоксингу

10 листопада 2022, 15:49
0
1
Сподобалось?
1

У Туреччині відбувся чемпіонаті світу з кікбоксингу ISKA. На ньому тріумфувала військова з Волинського прикордонного загону Софія Подвальна. Вона виборола «золото» у ваговій категорії до 55 кілограмів.

«Цей чемпіонат був надзвичайно важливий для мене у порівнянні з іншими змаганнями, а підготовка – одна із найскладніших», – зізнається спортсменка.

Етап підготовки тривав упродовж трьох місяців. На тренуваннях відшліфовувались техніка, робота над тактичною та фізичною підготовкою. Досить часто доводилося займатися без світла у спортивному залі та під звуки сирен, які лунали при повітряній тривозі. Попри травму плеча, Софія наполегливо тренувалася, аби гідно представити Україну.

«Хотілося не лише вибороти призове місце, а й зробити так, щоб у такий складний для нашої країни час державний гімн України звучав на міжнародній арені, а український прапор був піднятий на найвищому пʼєдесталі», – зазначила Софія.

Свою перемогу чемпіонка присвятила брату Владиславу Неділько, який у перші дні повномасштабного вторгнення загинув у бою під Лисичанськом.

До речі, торік Софія Подвальна стала першою суддею-жінкою з практичної стрільби.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися