Волиняни сплатили 2 мільярди ПДВ
Волинь

Волиняни сплатили 2 мільярди ПДВ

11 листопада 2022, 09:50
0
0
Сподобалось?
0

Волинські платники ПДВ за десяти місяців цього року спрямували до держбюджету 2 мільярди 41 мільйон гривень податку на додану вартість. Показники сплати ПДВ в області – вищі минулорічних надходжень за аналогічний період.

Задля забезпечення своєчасної сплати бюджетоутворюючих платежів, до яких належить ПДВ, у податковій службі дбають про ефективність  адміністрування та якісний податковий супровід бізнесу.

«Безумовно, що ми ведемо конструктивний діалог із представниками  реального сектору економіки. Саме сумлінні платники податків в умовах воєнного стану залишаються надійними партнерами держави у питанні фінансової безпеки. Наша системна робота, насамперед у площині протидії зловживанням та мінімізації сплати податків, дозволяє країні отримувати кошти для протидії загарбнику та створює рівні конкурентні умови для легального сектору економіки», – наголошує в.о. начальника Головного управління ДПС у Волинській області Сергій Лисеюк.

Серед факторів, які позитивно впливають на діалог  платників ПДВ із податковою службою, – винятково дистанційне звітування та дотримання строків під час опрацювання отриманої від платників інформації.  

У випадку господарських відносин із підприємствами з ознаками ризиковості діяльність платника аналізується дуже ґрунтовно, – наголошують у Головному управлінні ДПС у Волинській області. Щоб запобігти зупиненню реєстрації податкових накладних варто уважно підходити до вибору ділових партнерів та уникати взаємодії з контрагентами, що мають сумнівну  репутацію.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися