Склали графік відключення електроенергії на 18 листопада
Волинь

Склали графік відключення електроенергії на 18 листопада

18 листопада 2022, 08:47
0
0
Сподобалось?
0

На сьогодні НЕК «Укренерго» введено в дію графік погодинного відключення електричної енергії.

Ознайомитись із ним можна тут.

Водночас не зникла потреба й в  аварійних відключенннях. Через паралельне застосування диспетчером НЕК «Укренерго» планового графіку погодинного відключення та екстреного графіку аварійного відключення перерви в електропостачанні можуть тривати довше або електроенергія може зникати не в ті години, як заявлено у попередньо розробленому плані.

Також час відключення та відновлення електропостачання може відрізнятися від заявленого у графіка погодинного відключення на 10–20 хвилин. Таке відхилення пов’язане із технологічним процесом перемикання черг службами «Волиньобленерго».

Порядок застосування черг відключень, місце відключення та його тривалість визначається за розпорядженням та у повній координації з диспетчером НЕК «Укренерго».

Волинян просять із розумінням поставитись до ситуації, що склалась і продовжувати ощадне використання електроенергії з 7:00 до 23:00.

«Нагадуємо, що наші спільні зусилля дають можливість уникнути хаотичного, некерованого відключення великої кількості споживачів та недопущення виникнення системної аварії», - зазначають у «Волиньобленерго».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися