Волинський бізнес почав показувати більше прибутків
Волинь

Волинський бізнес почав показувати більше прибутків

18 листопада 2022, 11:58
0
0
Сподобалось?
0

Волинські підприємства та фірми впродовж десяти місяців 2022 року сплатили 628,2 мільйона гривень податку на прибуток. Це на 27,4 відсотка більше проти аналогічного періоду торік.

Позитивна динаміка  надходжень податку на прибуток – очікувана, з огляду на належний моніторинг результатів господарювання місцевих підприємств з боку ДПС та активну протидію спробам певних бізнес-кіл мінімізувати податки шляхом декларування  фіктивних збитків.  

 «Безумовно, що здійснення діяльності в умовах воєнного стану – не найкращий період для прибуткової діяльності. Втім, це точно не час для приховування справжніх результатів здійснення господарювання. Маємо підстави стверджувати, що реальний сектор економіки успішно адаптує свою діяльність до нових економічних умов та корегує бізнес-плани й виробничі процеси. У цьому переконують показники сплати податків», – зазначає в.о. начальника Головного управління ДПС у Волинській області Сергій Лисеюк.   

Посадовець запевнив, що податківці ретельно аналізують фінансові результати діяльності бізнесу та негайно реагують на спроби задекларувати  уявні збитки.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися