На Волині підпільна фабрика виготовляла 20 тисяч пачок цигарок на добу (фото, відео)
Волинь

На Волині підпільна фабрика виготовляла 20 тисяч пачок цигарок на добу (фото, відео)

18 листопада 2022, 12:51
0
0
Сподобалось?
0

Під час відпрацювання ринку підакцизної продукції оперативники управління стратегічних розслідувань у Львівській області викрили мережу торговельних точок, де збували тютюнову продукцію без жодних документів про її походження. В ході подальшого відпрацювання встановили канали гуртового збуту, місце підпільного виробництва та організаторів нелегального бізнесу. До його функціонування причетні мешканці Волинської області та Києва.

Про це повідомили у Департаменті стратегічних розслідувань.

«Завод» знаходився на території одного з сіл Волинської області (у селі Бегета Зимнівської громади Володимирського району – ред.), де за допомогою професійної лінії забезпечувався повний цикл виробництва тютюнових виробів – від подрібнення тютюну до пакування продукції на збут. Крім того, для маскування виробництва та безперебійного його функціонування встановили електропідстанцію. Працював він у закритому режимі, по периметру території були камери відеоспостереження. Виробничі потужності дозволяла виготовляти до 20 000 пачок цигарок на добу. Готова продукція реалізовувалася через мережу гуртової та роздрібної торгівлі у західних та інших регіонах країни. Для збуту продукції використовували знаки відомих тютюнових брендів.

16 листопада поліцейські провели санкціоновані обшуки на території підпільного «цеху» за місцями зберігання сировини та готової до збуту продукції. На момент появи правоохоронців на виробництві знаходилося 9 працівників. Вилучили лінії для виробництва та пакування тютюнових виробів, 60 000 пачок цигарок, 5,5 тонн тютюну, папір, фільтри, інші комплектуючі матеріали. Загальна вартість вилученого сягає 20 мільйонів гривень.

Слідство проводять львівські правоохоронці.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися